Μια Κυριακή του Φλεβάρη με την Άλκη Ζέη

28 Φεβρουαρίου 2014 In Νέα 0 σχόλιο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Πολυχώρος εκπαίδευσης στα πλαίσια των καινοτόμων δράσεων του, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψή της Άλκη Ζέη
στην πόλη μας και στο χώρο του διοργανώνασε μέσα από τις δομές του (Δημοτικό Σχολείο, Μονάδα Απασχόλησης Νηπίων, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) μια εκδήλωση απόδοση τιμής για το τόσο σπουδαίο στο πέρασμα των χρόνων συγγραφικό της έργο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 π.μ σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο, το Βρεφονηπιακό Σταθμό – Νηπιαγωγείο «Σύγχρονο Σχολείο» και το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη.

Εκπροσωπώντας ,λοιπόν, αυτές τις νεότερες γενιές οι μαθητές των δομών του "άξιον εστί" και του «Σύγχρονου Σχολείου» , θέλοντας να ευχαριστήσουν τη συγγραφέα για τη μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά της ,μέσα από το λόγο , την κίνηση, την έκφραση, τις εικαστικές τέχνες και τη μουσική μας ζωντάνεψαν τους ήρωες των βιβλίων, μας αποκάλυψαν τις αληθινές αξίες, τα μυστικά της ζωής του έργου και των συλλογικών οραμάτων της μεγάλης αυτής κυρίας των γραμμάτων μας , ενώ η ίδια υπεγράψε αντίτυπα των βιβλίων της και συνομιλήσε με το κοινό.

Τα βίντεο που συνοδεύουν το άρθρο είναι μέρος της παρουσίασης μας κατά την ώρα της εκδήλωσης και αποτελούν την απότυπωση του εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιησαμε με τα παιδιά!!

 

 

 

Διαβάστηκε 1285 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 15:26

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Νέα Μια Κυριακή του Φλεβάρη με την Άλκη Ζέη