3Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «άξιον εστί» ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ «άξιον εστί» Κύριο

07 Ιουλίου 2021 In Νέα 0 σχόλιο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στους θερινούς κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών ηλικίας 9-12 ετών που διεξάχθηκαν στην Λάρισα το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, όπου έλαβαν μέρος 19 αθλητικά σωματεία από όλη την Θεσσαλία και 400 αθλητές και αθλήτριες, η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου και μαθήτρια του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου άξιον εστί Μπουρλότου Σοφία κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση σε πανθεσσαλικό επίπεδο, στο αγώνισμα των 100 μέτρων ελεύθερο, με ατομικό ρεκόρ και χρόνο 1.29.16. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου, κ. Αδαμόπουλο Δημήτριο, ο οποίος με ειδικότητα στην Κολύμβηση ηγείται και στα τμήματα του Αθλητικού Συλλόγου, συνδυάζοντας την φυσική και πνευματική αγωγή τουεκπαιδευτικού προγράμματος του Σχολείου με το υγρό στοιχείο και την αθλητική εκπαίδευση μέσα από την κολύμβηση. 
 
Διαβάστηκε 217 φορές

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ Νέα 3Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «άξιον εστί» ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ «άξιον εστί»