28 Μαΐου 2024 In Νέα 0 σχόλιο

«Από τους 3.000 που πήραν μέρος στην Α’ Φάση του Διαγωνισμού, 10 μαθητές και μαθήτριες του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ανάμεσα στους 158 μαθητές και μαθήτριες που πέρασαν πανελλαδικά στη Β΄ φάση του Διαγωνισμού Out of the Box Challenge 2024»
✏️ Μια πρόκληση φαντασίας, δημιουργικότητας, λογικής και κριτικής σκέψης όπου οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ξεχώρισαν για ακόμη μία φορά!
??Συγχαίρουμε για την τεράστια αυτή επιτυχία,τους μαθητές μας Τσίντρο Αχιλλέα από τη Γ’ Δημοτικού, Γκίκα Μαρία Μιχαέλα, Κιάκο Δημήτριο, Κουτσίκου Μυρτώ, Μπουγά Χριστίνα Ιωάννα από τη Δ΄ Δημοτικού, Δανηλόπουλο Κωνσταντίνο από την Ε΄ Δημοτικού, Τσίντρου Φωτεινή και Τσιούκα Ευγενία από την Στ΄ Δημοτικού, αλλά και τον επιλαχόντα μαθητή μας Σίδα Κωνσταντίνο από τη Δ΄ Δημοτικού και την επιλαχούσα μαθήτριά μας Μαραγιάννη Ιωάννα από την Ε΄Δημοτικού.
Τέλος θα θέλαμε να συγχαρούμε και τον απόφοιτό μας Κιάκο Παναγιώτη, ο οποίος κατόρθωσε και αυτός να περάσει στη Β΄ φάση.
❤️Συγχαίρουμε ταυτόχρονα και όλους τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, καθώς η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα μιας καλά οργανωμένης προσπάθειας εκπαιδευτικών και μαθητών και ενός προγράμματος παιδαγωγικών δραστηριοτήτων που οδηγούν στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της επίλυσης προβλημάτων.
??Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις οικογένειες των μαθητών και των μαθητριών μας, για την μακροχρόνια εμπιστοσύνη τους.
25 Απριλίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Άξιον Εστί θα κυματίζει για ακόμη μια χρονιά η πράσινη σημαία των Οικολογικών Σχολείων.
?Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου  βραβεύτηκαν για τα οικολογικά προγράμματα και τις δράσεις που ανέπτυξαν για τις σχολικές χρονιές 2021-2022 και 2022-2023.
?Η ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά θέματα και η ανάληψη πρωτοβουλιών για έναν καλύτερο πλανήτη αποτελούν χαρακτηριστικά της παιδαγωγικής μας φιλοσοφίας.
??Συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς που αποτέλεσαν και αποτελούν τους καθοδηγητές-συνοδοιπόρους των μαθητριών και μαθητών στις οικολογικές δράσεις που εκτυλίσσονται κάθε χρόνο στα Εκπαιδευτήρια.
??Ευχαριστούμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09 Απριλίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο

«Πανελλήνια Ημέρα Φιλοζωίας»
?Με αφορμή την 4η Απριλίου, όπου από φέτος θεσπίστηκε ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλοζωίας οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συνομιλήσουν με τον κτηνίατρο της πόλης μας κ. Μιχαηλίδη Νικόλαο στο χώρο του Σχολείου.
?Οι κύριος Μιχαηλίδης συνομίλησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας και
κατάφερε να επιλύσει τις απορίες που είχαν τα παιδιά πάνω σε σημαντικά θέματα που
αφορούν τα ζώα, σχετικά με τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάποιων ζώων, τη φροντίδα,
τα δικαιώματά τους, καθώς και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.
??Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μιχαηλίδη Νικόλαο για την άμεση ανταπόκρισή του και τον πολύτιμο χρόνο που αφιέρωσε στους μαθητές και στις μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ».
08 Απριλίου 2024 In Νέα 0 σχόλιο

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
?Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 2 βιβλιοπαρουσιάσεις.
?Τα παιδιά απόλαυσαν την βιβλιοπαρουσίαση του παραμυθιού «Το σφουγγάρι και η κιμωλία» από τις εκδόσεις «Διάπλαση» μέσα από βιωματικές δράσεις. Η συγγραφέας Μάρθα Κολοκοτρώνη, ταξίδεψε από το Βερολίνο, για να βρεθεί κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου μας.
?«Πρόσεχε τι εύχεσαι» είναι ο τίτλος του δεύτερου βιβλίου από τις εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική» και δημιουργός του ο κύριος Δημητρόπουλος Παναγιώτης. Ο συγγραφέας ταξίδεψε από την Αθήνα και μέσω των
δράσεων που είχε ετοιμάσει, παρουσίασε στους μαθητές και στις μαθήτριες τον μαγικό κόσμο
του παραμυθιού του.
??Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και τους δύο συγγραφείς, οι οποίοι κατόρθωσαν μέσω των παρουσιάσεων και των δράσεων που οργάνωσαν να περάσουν μηνύματα στα παιδιά, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για τη ζωή τους.
❗️Γιατί το βιβλίο είναι το μέσο, το οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βιώσει όλα τα συναισθήματα.
Σελίδα 1 από 11
Βρίσκεστε εδώ: Home ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ